سال 1401 پایان دوره آموزشی نکات کاربردی تهیه و تنظیم اطهارنامه مالیاتی عملکرد اشخاص حقوقی و صورتهای مالی و نحوه استفاده از بخشودگی مالیاتی. همکاری با دانشگاه شهید بهشتی و دانشگاه شهید عباسپور.
در سال 1399، سال پذیرش سردبیری دوفصل نامه راهبردهای حسابداری میباشد. مجله علمی راهبردهای حسابداری توسط دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه تهران منتشر میشود.
سال 1398، سال وارد مجدد به دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه تهران جهت کسب درجه دکتری بصورت پژوهش محور در حرفه حسابداری میباشد.
در سال 1395 به قصد افزایش توانایی و کسب مهارت های علمی بالاتر وارد دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه تهران شدم. دوره اکادیمی پژوهشی کارشناسی ارشد حسابداری پس از دو سال به پایان رسید و در شهریور ماه سال 1397 با کسب درجه کارشناسی ارشد از آن دانشکاه محترم فارغ التحصیل گشتم. در دوره کارشناسی ارشد از علم اساتید حسابداری امثال دکتر محمدرضا مهربان پور، دکتر محمد کاشانی پور، دکتر محسن محمودزاده و دکتر امید فرجی بهره بردم.
با مطالعه عوامل تاثیر گذار بر رشد دارایی شرکتهای فعال در بازار اوراق بهادار هشت کشور حاشیه خلیج فارس و بهره بردن از راهنمایی دکتر محمدرضا مهربان پور، دوره کارشناسی ارشد با میانگین معدل سه ترم (بدون احتساب نمره رساله ارشد) برابر با 17/85 در مورخ 1397/06/20 به پایان رسید.
پس از گرفتن دیپلم تجربی، در سال 1368 وارد دانشکده مدیریت و به آموختن مطالب حسابداری توسط اساتید برجسته امثال دکتر دلشاد، دکتر جبار خوشناو و چاوشلی در گروه حسابداری مشغول شده بودم. دوره اکادیمی کارشناسی حسابداری پس از چهار سال به پایان رسید و در تیر ماه سال 1372 با کسب درجه کارشناسی از دانشکاه صلاح الدین فارغ التحصیل شدم.
دوره کارشناسی با میانگین معدل چهار سال برابر با 16.14 و به عنوان دانشجوی نفر اول رشته حسابداری و دانشجوی نفر هفتم در بین کل دانشجویان دانشگاه به پایان رسید.
تامین مالی از طریق بانک ها، انتخاب اولیه برای شرکت های تازه تاسیس، شرکت های کوچک و حتی شرکت های بزرگ که نیاز به یک ساختار سرمایه خاص، زیرا شرکت های تازه تاسیس و شرکت های کوچک دسترسی به بازارهای مالی برای انتشار سهام ندارد، همچنین شرکت های بزرگ در برخی مواقع به هزینه های قابل قبول و غیر قابل رد نیاز پیدا میکنند. بانک ها قبل از پاسخ به درخواست های تسهیلات به شناسائی و ارزیابی اعتبار درخواست کننگان نیاز دارد. شرکت های درخواست کننده تسهیلات نیز آشنا شدن با چگونگی ارزیابی اعتبار توسط بانکها صورت گیرد نیاز دارند، زیرا ارزیابی خطر و اعتبار منجر به تعیین نرخ بهره تسهیلات خواهد شد که این موضوع بر حاشیه سود بانکی و بر بهای تمام شده تسهیلات دریافتی درخواست کنندگان نیز موثر است. بانک ها پس از دریافت درخواست اعطای تسهیلات مالی، شروع به جمع آوری تمام اطلاعات لازم درباره درخواست کننده مینماید. اطلاعات جمع آوری شده در اختیار تحلیل گران اعتباری قرار میگیرد، و تحلیل گران اقدام به بررسی میزان اعتبار درخواست کننده تسهیلات بر مبنای ارتباط بین نوع تسهیلات درخواستی و خطرهای مرتبط نماید. پس از ارزیابی خطرهای ناشی از خطرهای تجاری، خطرهای مالی و خطرهای ساختاری، تحلیل گران پیشنهاد خود را بر اساس اعطای تسهیلات یا رد درخواست ارائه مینمایند. در صورت مثبت بودن نتایج ارزیابی اعتبار درخواست کننده، بانک ها شرایط اعطای تسهیلات مانند مبلغ تسهیلات پرداختی، نرخ بهره تسهیلات، استفاده از وثیقه یا سایر ضمانتنامه ها و سررسید تسهیلات را مشخص میکنند و در اختیار درخواست کننده قرار میدهد. پس از توافق اولیه بین بانک و درخواست کننده تسهیلات، متن اعطای تسهیلات تنظیم و به امضای طرفین میرسد جهت واریز مبلغ تسهیلات به حساب درخواست کننده است.